U11, U14: Lejátszottuk utolsó edzőmeccseinket

Ezen a héten a naptár bejegyzések szerinti utolsó edzőmeccsekre került sor a nyári szünet előtt ⚽️ A szezon zárásához közeledő időszak edzőmeccseinek célja, a korosztályváltással érkező nagyobb pályaméretre való hangolódás 💪

🔵🟡U11: Kisebb korosztályunk Csepel SC U13-as csapatát látta vendégül. Ismét remek meccset láthattak az érdeklődő szempárok 👀A mutatott játékot és a fizikális különbségeket eltüntető mentalitást látva nyugodtan mehetünk pihenőre 💪 Sok munka vár az új szezonban ugyan a srácokra, de a jövő több, mint biztató 💪🔥⚽️

🗣🎙Wendler Gábor értékelése a mérkőzést követően:

„Ismételten csak dícsérni tudom a srácokat, hiszen újfent remekül játszottak. A vendégeknél megjelenő fizikai fölényt ötletes játékkal és agresszív mentalitással sikerült csökkentenünk.”

🔵🟡U14: Nagyobb srácaink is meccseztek még egyet a pihenő előtt. Ezúttal Budatétény látogatott Hozzánk és a már idén is végig nagypályán játszó vendégek ellen újfent voltak szép mozzanatok.

🗣🎙Habos Gábor értékelése a mérkőzést követően:

„A negyedik nagypályás edzőmérkőzésen is láttam szép dolgokat, de érthetően hibák is előfordultak, amiből ezúttal most több volt. Örülök, hogy a nyári pihenő előtt tudtunk játszani, mert mind a négy meccs tanulságos volt. Ezzel véget ért az idény. Remélem az egy hónap pihenő után felfrissüve, együtt elkezdhetjük az igazi futballt, a nagypályást. Van mit tanulnunk, de bizakodó vagyok.”

Pályára lépő játékosainknak gratulálunk és köszönjük ellenfeleinknek a remek mérkőzéseket 💪👏🙏

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛