U17: Biatorbágyon indult a mérkőzések sora

Szombat délelőtt biatorbágyi vendégjátékon lépett pályára U17-es csapatunk. A felkészülés elején járva, több hiányzóval tudtuk le az első megmérettetést.

Az álmos kezdést követően nem csupán a hőmérsékletet illetően ébredtünk 2 mínuszban, majd Kanter Barni és Bognár Norbi góljaival 🎯ikszre hoztuk a félidőt. Fordulást követően egy bajnokságra elegendő helyzet maradt kihasználatlanul Részünkről, az ellen viszont élesebb volt elől egy találattal⚽️💪

🙋‍♂️Pályára lépő játékosok: Lukovics Olivér, Buzás Bálint, Dobos Botond, Fok Richárd, Éliás Levente, Erdei Milán, Pete Zsombor, Bágyi Gergő, Kéri Dávid, Kuti Levente, Obornyák Ádám, Bognár Norbert és Szabó-Horváth Martin

🗣Mérkőzést követően Guta János vezetőedző értékelt:

„Igazi idény eleji formát mutatott a csapat. Kicsit azt éreztem, hogy a tavalyi eredményből indultunk ki. Jól felkészített, ügyesen tömörülő gárdával találkoztunk, akik a megszerzett labdákat eredményesen játszották meg. Középpályán jobban kell tömörülnünk, több labdát kell szereznünk.

Lassan forgattuk a játékot, kényelmesen futballoztunk és a végén mindent kihagytunk, így kikaptunk. Tanulunk belőle, jövő héten nagy vizsgára készülünk a csapattal, remélem jobban sikerül.”

Ellenfelünknek gratulálunk és további sok sikert kívánunk a szezonban 👏💪🙏

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛