U17: Megkezdtük a regionális bajnokságot

Szombat délelőtt immár hivatalosan is eldördült a startpisztoly, hiszen megkezdtük a regionális küzdelem-sorozatot. Egy kemény és kimerítő felkészülést 💪 követően Iváncsa KSE csapata ellen estünk át a tűzkeresztségen.

A remek iramú, küzdelmes mérkőzésen 🔥 a vendégek használták ki jobban helyzeteiket, így a játék képe alapján hiába szolgáltunk rá az egy pontra, meg kellett elégednünk a szimpatikus vesztes szerepével.

🎤Lukács Tamás vezetőedző értékelése a mérkőzést követően:

„Nagyon vártuk már az első tétmérkőzést az MLSZ- es bajnokságban.

Ennek megfelelően nagyon nagy ellánnál vetettük magunkat a küzdelembe. Jól sikerült a mérkőzés első félideje, egészen pontosan a 44. percig, amikor egy pontrúgásból és kommunikáció hiánya miatti meg nem értésből megszerezte az ellenfél a vezetést.

A félidőben megbeszéltük a dolgokat, jól is kezdtünk, de megint egy pontrúgás és megint egy gól…

Ezután sem álltunk le, szépítettünk, volt egy kis remény is az egyenlítésre, de sajnos jött egy szöglet amiből ismét gólt kaptunk.

A mezőnyben teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a nagyon jó képességű Iváncsának, sőt még több helyzetünk is volt, de a gólokat Ők rúgták. Gratulálok Nekik a győzelemhez, mi meg dolgozunk tovább, hogy tovább fejlődjünk!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést, gratulálunk a győzelemhez és további sok sikert kívánunk a szezonban 💪👏🙏

Hajrá Telek! 💙💛