Nyári jövés-menés

A zuhanyhíradó 🚿csapjait eddig nem nyitottuk ki, így nem csupán az időjárás, de a „játékos piac” változásait érintő információmorzsák is szárazságban szenvedtek. Két nappal a bajnoki rajt előtt viszont éppen itt az ideje áttekinteni, hogyan alakult a felnőtt csapat kerete az új szezonra.🔃👀

A zuhanyhíradó 🚿csapjait eddig nem nyitottuk ki, így nem csupán az időjárás, de a „játékos piac” változásait érintő információmorzsák is szárazságban szenvedtek. Két nappal a bajnoki rajt előtt viszont éppen itt az ideje áttekinteni, hogyan alakult a felnőtt csapat kerete az új szezonra.🔃👀

Érkezők: Patkó Pepe (Vecsési FC); Udvari Dávid (Nyíribrony SE); Szeitl Bence (Taksony SE); Gyarmati Dominik (Ikarus BSE); Szabó Bence (ESMTK); Nagy Roland (MKFC-Szigetszentmiklós)

Távozók: Barnabás Győri (Airnergy FC); Tamás Gál és Péter Urbán abbahagyta, Béci Puskás (Kartal)

Távozó játékosainknak köszönjük a nálunk töltött időszakot és azt, hogy remek teljesítményükkel segítettek minket. Kívánunk további sikereket mind a sportban, mind pedig a magánéletben 👏🙏💪💙💛

Lássuk, kik érkeztek Hozzánk és lesznek segítségünkre az új szezonban. Érkező játékosaink rövid bemutatkozásai 🤝✍️💪⚽️💙💛

Pepe Patkó: Vecsésről érkeztem Halásztelekre, Kónya Benji hívására. Nagyon jól érzem itt magam, remek körülmények fogadtak. A vezetők felvázolták céljaikat és ezek elérésében szeretném minél jobban segíteni a csapatot. Támadóként játszom, a csatár pozíció a legideálisabb poszt számomra.

Dávid Udvari: A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyíribronyból érkeztem. Fél éve lakok Szigetszentmiklóson és egy véletlen találkozás során pillanatok alatt elfogadtam Erik Taskovics invitálását, hogy védjek Halásztelken. Már az első edzést követően tudtam, hogy jó helyen vagyok. Parádésak a körülmények, remek társakkal játszhatok, akik nagyon befogadóak. Szimpatikusak a célok és bízom benne, hogy remek szezon elé nézünk közösen.

Bence Szeitl: Egy fél év hivatalos meccs nélküli időszakot követően végre igazolt halásztelki játékosnak mondhatom magam. Jó volt a felkészülés, sajnos becsúszott egy kis betegség, de jó erőben érzem magam. Bízom a minél jobb szereplésben és örülök, hogy végre magamra húzhatom a kapus mezt.

Dominik Gyarmati: 17 éves vagyok, az Ikarus BSE U17-es bajnokcsapatától érkeztem Halásztelekre. Egy nagyon jó szezont tudhatok magam mögött, de úgy gondoltam, ideje nyitni a felnőtt futball irányába. Nagyon örültem, amikor Erik közölte, hogy szeretne velem dolgozni. Támadó középpályás vagy szélső poszton érzem otthonosan magam. Bízom benne, hogy minél több játéklehetőséget kapok és abban, hogy minél jobb helyezést érünk el a csapattal az új szezonban.

Szabó Bence: Az ESMTK-tól érkeztem és 17 évesként azt gondolom, hogy ez a lehetőség egy jó lépés lehet a fejlődésem érdekében. Szeretnék minél több játéklehetőséget kapni és minél eredményesebb lenni. Szélsőként remélem lesz is mindezekre lehetőségem.

Roland Nagy: Szigetszentmiklósról érkeztem, előtte Karcagon futballoztam sokáig megyei I. osztályban. Jelenleg Szigetszentmiklóson az NB2-es futsal csapatnak vagyok a játékos-edzője. Kovács Attila invitálására érkeztem az egyesülethez, hogy egy kicsit magasabb szinten tudjak még játszani. Szeretném magam újra felépíteni. Remek a közösség, minden tetszik. Remélem, hogy sikerül beilleszkednem és segítenem a csapatnak. Belső középpályást szoktam játszani, de ha kell, bárhova beállok.

Üdvözlünk Benneteket Srácok, sok sikert az új szezonban Nálunk 👏🤝💪💙💛

Hajrá Telek! 💙💛