Öregfiúk: Pontszerzés a rangadón

Hétfőn Monoron rendezték az Öregfiúk bajnokság II. osztályának csúcsrangadóját, ahol a Monor SE vendégei voltunk 💪

Első osztályú rangadóként lehetne jellemezni az összecsapást, hiszen egy nagyon jól felkészült ellenfél otthonában sikerült döntetlent elérnünk, egy igen magas színvonalú és erős iramú mérkőzésen 💪⚽️👌

Az első félidőben mi domináltunk és szereztünk Szécsi Attila révén vezetést ⚽️🎯majd a második félidőben az ellenfél gyakorolt ránk nyomást és a hajrában ki is tudott egyenlíteni.

Az egy ponttal továbbra is harcban a bajnoki címért 💪

🗣🎙A mérkőzést követően Attila Szécsi értékelte a látottakat:

„Egy nagyon jó iramú, párharcokka teli meccset sikerült játszani. Az első félidőben visszaálltunk a saját térfelünkre, teret engedve a Monornak. Ezáltal kontrából sikerült is megszerezni a vezetést.

A második félidőre úgy érzem, egy kicsit elfogytunk erőben és kreativitásban is, illetve sajnos most a cserék sem tudtak olyan plusszt hozzátenni a játékunkhoz, amivel esetleg meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést.

Ennek ellenére igazságos döntetlen született, így még nyílt maradt a bajnokság. Jövő héten a Kelen csapatát fogadjuk, ami szintén nehéz mérkőzés lesz, de egyértelműen a bajnoki cím a célunk, így mindenkit le kell győzni a hátralévő fordulókban. Hajrá Öregfiúk Hajrá Telek!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban 👏💪🙏

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛