U11 „zöld”: Edzőmeccsen fogadtuk Taksony legjobbjait

Szerdán ismét 60 perces éles futballnak adott otthont a fedett „kis műfüves”, ahova a taksonyi srácok érkeztek egy visszavágóra 🆚

Az összesen 14 találatot 🎯hozó mérkőzésen újfent remek hangulat és iram volt a jellemző.

🙋‍♂️Pályára lépett: Albert Dominik, Balogh Richárd, Demus-Kiszeli Koppány, Kis Dominik, Laci Náron, Megyery Dániel, Nagy Norbert, Odri Bence, Pap Ákos, Papp Ádám, Székely Krisztián, Timár Noel, Váczi Balázs és Vereczkei Zétény

🎯Gól: Papp Ádám 2️⃣, Albert Dominik és Odri Bence

🗣Mérkőzést követően Laci Sándor vezetőedző értékelt:

„Taksony két sora érkezett beugróként szerda este egy edzőmeccsre Hozzánk. Mi is így raktuk össze a csapatot, közösen együtt a gyerekekkel. A próba remekül sikerült, még annak ellenére is, hogy a csapat most kikapott. Sokan betegséget követően játszottak, kiesve a rutinból nem mindig ment úgy, ahogyan azt fejben eldöntötték.

Remek, harcos meccset láthattunk, ahol már nem ütközött ki akkora különbség, mint az őszi szezon első velük vívott meccsén. Sok támadást és szépen felépített játékot láttam, de a befejezésen még sokat kell dolgoznunk.

Elégedett vagyon a játékkal, csak így tovább és az edzéseken jobban tegyük oda magunkat, mert meccsen minden jobban fog sikerülni.”

Ellenfelünknek gratulálunk és várjuk az újabb találkozót 👏🙏💪

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛