U11 „kék”: Bozsik szezon megnyitva

Szombaton elstartolt a tavaszi Bozsik sorozat, amelyen először az U11-es korosztály lépett „színpadra” ⚽️A mérkőzésnaptár sűrűsége okán ezúttal a „kék” brigád állított ki két csapatot és tudta le az első fordulót, míg „zöld” csapatunk a Márciusi ifjak tornán játszott 💪

A délelőtt folyamán 8️⃣ meccset tudtunk le, amelyeken 6️⃣ alkalommal diadalmaskodtunk és 1️⃣ esetben nem lehetett eldönteni a mérkőzés végkimenetelét ✅ A kereken 3️⃣0️⃣ lőtt gólon 8️⃣-an osztoztak 🎯

Bravó srácok 👏

🙋‍♂️Pályára lépett: Csala Márk, Dobos Dávid, Dombovári Félix, Ferencz András, Göndöcz Tamás, Hegedűs-Nagy Csaba, Juhász Máté, Pakai Dominik, Sefcsik Balázs, Spáczay Martin, Sponga Márk, Tarpai Poldi és Varga Dominik

🎯Hegedűs-Nagy Csaba 7️⃣, Sponga Márk 6️⃣, Dombovári Félix 4️⃣, Göndöcz Tamás 4️⃣, Csala Márk 3️⃣, Ferencz András 3️⃣, Sefcsik Balázs és Varga Dominik

🏅Oklevélben részesült: Csala Márk és Dobos Dávid

🗣A tornát követően a csapatot elkísérő U13-as vezetőedző, Kornis Dávid értékelt:

„Érdekes és tanulságos volt számomra a mai nap. 2 etapban, 2 csapattal szerepeltünk a mai Bozsik tornán, ahol én állhattam a pálya szélén. A brigád egyik fele heti 1x feledzenek hozzánk U13-ba, nem ismeretlenek számomra.

Az első etapban sajnos nem teljesen köszönt vissza az, amit Zsoltbá vagy az Én edzéseimen gyakorlunk. Lassan, néha ötlettelenül fociztak a srácok. A labdanélküli mozgások és a befejezések sem voltak az igaziak.

Nem kényelmesedhetnek bele a saját korosztályukba, azért mert feljebb edzenek vagy feljebb is játszanak, amikor úgy adódik!!!

Minden edzésen, minden mérkőzésen ki kell, hogy emelkedjenek a játékukkal a SAJÁT korosztályukban, hogy lehetőséget kaphassanak U13-ban!!

Az eredmények miatt nem lehetünk elégedetlenek, viszont sosem azt nézem, hanem a játékképet! Abban pedig volt kivetnivaló.

A 2. etapban szereplő „második sor” kitett magáért.

Nagyszerű mérkőzéseket játszottak és a tükörképét mutatták az 1. etapnak.

Ötletesen játszottak, nagyon szép megmozdulásokat vittek a pályára. Bátran felvállalták a labdakihozatalt, jól mozogtak labda nélkül, remek tempóban játszották le a játékhelyzeteket. Védekezésben is nagyon jól visszazártak. Amin még csiszolni kell az a befejezések, nem mindig születtek jó megoldások.

Összességében teljes mértékben elégedett vagyok a látottakkal és egy nagyon nagy taps jár a srácoknak a tudatos szép játékért!”

Ellenfeleinknek köszönjük a mérkőzéseket és várjuk az újabb találkozást 👏🙏💪

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛