U13: Lezárult a futsal szezon

Vasárnap délután zárásához érkezett a futsal bajnokság🔚A téli időszak versenysorozatában U13-as srácaink is pályára léptek és ezúttal az utolsó, negyedik fordulót tudták le⚽️

Három mérkőzés maradt a sorban, amelyet a törökbálinti sportközpontban tekinthettek meg a kíváncsiskodók 👀

🙋‍♂️Pályára lépett: Hegedüs Nimród, Hangyál Zsombor, Oke Olamide, Kottra Nándor, Vereckei Zsombor, Nádházi Gergő, Kozma Vajk, Kaló Milán

🆚Budakeszi LA 1️⃣4️⃣❌️🎯Kozma Vajk

🆚Százhalombattai VUK SE 1️⃣2️⃣❌️🎯Kozma Vajk

🆚Gyáli BKSE 7️⃣1️⃣✅🎯Hangyál Zsombor 3️⃣, Kozma Vajk 2️⃣, Nádházi Gergő 2️⃣

🗣A sorozat zárását követően Kornis Dávid vezetőedző értékelt:

„Értetlenül álltam és állok.. megmagyarázhatatlan, ami történt. Le kell ülnöm a srácokkal megbeszélni a mai napot. Ennél sokkal, de sokkal többre képesek, amit már bizonyítottak is.

Úgy indultunk neki a mai napnak, hogy szépen, méltóképpen zárjuk le a futsal bajnokságot. Nem így történt. Csalódott vagyok..és nem az eredmények, hanem a játék képe miatt. Újra és újra ugyanazok a hibák, rossz döntések jönnek elő… az edzésen sokat gyakoroljuk őket, TUDJÁK, hogyan kell csinálni, amikor jön az éles szituáció, mintha elfelejtenék mire képesek..

Innentől a fókusz a nagypályán van. Van még 1 felkészülési mérkőzésünk, ahol még tudunk csiszolni a tanultakon. 2 hét múlva pedig az első Bajnoki mérkőzés. Szeretném, hogy ezek a hibák ott már nem jönnének elő.”

Ellenfeleinknek köszönjük a mérkőzéseket és további sok sikert kívánunk a szezonban 👏🙏

📸Kaló Norbert

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛