U13: Futsalos hősök

Szombaton célegyenesbe érkezett a futsal sorozat U13-as csapatunk számára, akik két hét alatt letudják hátralévő mérkőzéseiket🔚A maradék két fordulóban 7 meccs szerepel a programfüzetben📋, amelyből szombaton 4-et is kipörgettünk.

Távollévőkből nem volt hiány a keretet illetően, így 1️⃣❗️cserével játszottuk le a napot👀, ráadásul a csoport 2️⃣ legerősebb brigádja is ezúttal jött szembe🔥💪

🙋‍♂️Pályára lépett: Csiklya Noel, Dobos Ádám, Hederics Marcell, Kaló Milán, Kozma Vajk, Oke Olamide

🆚Hidegkúti SC 2️⃣4️⃣❌🎯:Kaló Milán, Kozma Vajk

🆚Rákosmenti KSK „kék” 7️⃣2️⃣✅🎯:Kaló Milán 3️⃣, Kozma Vajk 3️⃣, Hederics Marcell

🆚Bolha FTSE 5️⃣0️⃣✅🎯:Kozma Vajk 4️⃣, Dobos Ádám

🆚Rákosmenti KSK „fehér” 1️⃣6️⃣❌🎯: Kozma Vajk

🗣A nap végén Dávid Kornis vezetőedző értékelt:

„A „védjegyünkhöz” híven ismételten borzalmasan kezdtük az első mérkőzést.. Olyan hibákból kaptuk a gólokat, amik elkerülhetőek lehettek volna, ha a srácok koncentrálnak és a megbeszéltek szerint cselekednek a pályán.

A hidegzuhany után végre „bemelegedtünk” és elkezdtünk focizni, ami látványban is megközelítette az elképzelésemet és az edzésen gyakoroltakat.

A 3 nagyon pörgős meccs után egy igen hosszú szünet jött.. közel 2 órát pihentünk, ami nagyon nem tett jót a lábaknak… főleg, hogy a csoport legerősebb csapata következett…

Hihetetlen erőt, akaratot, elszántságot, küzdést láttam a srácokon.. az utolsó utáni erejüket is kihajtották magukból, partyban is voltunk ellenfelünkkel… Aztán jött a „pofon”… a balszerencsés lepattanó gólok, amik a maradék lelkierőt is felemésztették…a végére a srácok már nem bírtak lábra állni.. 3-an is sántikálva mentek le a pályáról.

Emiatt le a kalappal a előttük, főleg, hogy az előre eltervezett 4 cseréből csak 1 cserével tudtunk nekiindulni ennek a hosszú napnak..

Viszont amellett nem tudok elmenni szó nélkül, hogy a 4 meccsen körülbelül még 4 meccsnyi 100%-os ziccert hagytunk ki…mostmár visszatérő probléma.. ezen sürgősen változtatni kell a jövőt illetően! A hibákból tanulunk és javítani fogjuk őket az utolsó fordulóra, hogy szépen tudjuk zárni a Futsalt.”

Ellenfeleinknek köszönjük a mérkőzéseket és további sok sikert kívánunk a szezonban 👏💪🙏

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛