U14: Heti hetes

Vasárnap délelőtt lejtászotta első hazai mérkőzését U14-es brigádunk 💪 A múlt heti újpesti kirándulást ezúttal a Pénzügyőr fogadása követte.

Már a mérkőzés elején a jó vendéglátó szerepét vettük magunkra, hiszen rögtön a 3️⃣. percben hátrányba kerültünk 0️⃣1️⃣

Aztán megrázta magát a csapat… Futószalagon jöttek a szebbnél szebb akciók, amelyeket az előző fordulóval ellentétben most sikerült is értékesíteni.

Elől Nagy Nikolasz megállíthatatlan volt, hiszen 7️⃣❕❗️ alkalommal köszönt be és zörrentette meg a hálót ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ Kiváló támadónk „mesterhetesével” rögtön a góllövőlista élére is ugrott 👏👏👏

Parádés teljesítmény és remek játék, szép volt Srácok 👏💪

🎤Vezetőedzőnk, Gábor Habos mérkőzést követő értékelése:

„Nagyon örülök a győzelemnek, hiszen egész héten arra készültünk, hogy az első hazai mérkőzést jó lenne megnyerni. Azért is, hogy a gyerekeknek legyen önbizalmuk és elhiggyék végre azt, hogy a munkának meg van az eredménye.

Magabiztos győzelmet arattunk. Nem szoktam kiemelni játékosokat – mert mindig a csapat éri el az eredményeket – azonban most nem lehet elmenni szó nélkül Nikó teljesítménye mellett. Mind a hét gólt Ő szerezte, remek teljesítményt nyújtott. De mellette szerencsére rengeteg jó teljesítmény volt, aminek nagyon örülök. Dolgozunk tovább.”

Ellenfelünknek köszünjük a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a szezonban 👏💪🙏

Hajrá Telek! 💙💛