U14: Játékban igen, gólokban nem mi voltunk a jobbak

Szombat délelőtt nagy nevű ellenfelet láthattunk vendégül a Németh Ferenc Sportcentrumban, hiszen az UTE fiataljai érkeztek Hozzánk 💪

Ellenfelünk a dobogó alsó fokáról próbál küzdeni a bajnoki címért, így nem mi voltunk az esélyesek. Nem remegtek azonban ettől meg a lábak és a srácok végig a mérkőzés folyamán remek játékot produkáltak 💪🔥 A helyzetkihasználás most nem működött sajnos, így hiába mutatott jobban minden a statisztikákban, egy valamiben nem sikerült felülkerekedni. A gólokban. ⚽️🎯

Ettől függetlenül minden dícséret megilleti srácainkat, szépen játszottak és nagyot küzdöttek 👏💪

🗣🎙Mérkőzést követően Gábor Habos vezetőedző értékelt:

„Csalódott vagyok az eredmény miatt, de örülök a jó játéknak. A hiányzók ellenére a győzelem is benne volt a játékunkban az élmezőnyben tartózkodó Újpest ellen.

Sajnos több helyzetet nem tudtunk gólra váltani és ezt a játékot – mint tudjuk – gólra játsszák. Így egy sajnálatos találattal a sportszerű ellenfél megnyerte a találkozót, amiért gratulálunk nekik.

Kár hogy így történt, a futball nem mindig igazságos, de hosszú távon kiegyenlíti a dolgokat és lesz, hogy mi nyerünk amikor az ellenfél játszik jobban. Ennek ellenére gratulálok a csapatnak a jó játékért és Megyünk tovább!”

Ellenfelünknek gratulálunk és további sok sikert kívánunk 👏💪🙏

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek! 💙💛