U17: Győzelem a hibátlan Dunaújváros otthonában

Szerdán újabb erőfelmérőre volt hivatalos U17-es brigádunk, ugyanis az eddig minden meccsét megnyerő, hibátlan teljesítményt nyújtó,💯%-os Dunaújváros 🆚otthonába látogattunk 🚌

Ismét olyat produkált a csapat, amelyre csak lengetni lehet a létező és nem létező kalapot egyaránt 👏 Jöttünk, láttunk és ezzel a győzelemmel végleg berúgtuk a regionális bajnokság kapuját 💪⚽🔥

Gratulálunk Srácok, ez igazi férfi munka volt💪👏

Van amikor nem a meccs beszámoló, hanem az edzői értékelés tudja csak igazán érzékeltetni a valóságot 👇

🗣János Guta vezetőedző értékelése:

„Egy szenzációs győzelem után négy nappal kellett újra helytállnunk az eddig hibátlan mérleggel rendelkező, tavaly még kiemelt bajnokságban játszó Dunaújváros otthonában.

Nem szerettem volna terhet rakni a játékosokra, azt kértem tőlük, hogy csak azt játszák, amit folyamatosan gyakorolunk edzésen és meglátjuk ez mire lesz elég.

Egy nagyon kis méretű, beton keménységű, műfüves pályán játszottunk, ahol nagyon nehezen jött ki a formációnk erőssége. Az első félidőben mi domináltunk, beszorítottuk ellenfelünket és tetszetős támadás végén sikerült betalálnunk.

A második félidőben picit elhittük, hogy meglehet a meccs, kiengedtünk, kapkodóvá vált a játékunk, magunkra húztuk ellenfelünket. Az utolsó 20 percben már nem lehetett játékról beszélni, a szív vitt előre minket, de Hál’ Istennek, abból nekünk nagyon nagy van…

Nem szeretnék kiemelni senkit, ismét csapatként nyertünk.8 nap alatt a bajnokság 3 legerősebb csapatával játszunk, ami rengeteget kivesz a játékosokból, de eddig állják a sarat. Nagyon büszke vagyok rájuk!

Egy érzelmi hullámvasúton utazunk, ami most felfelé megy és ezt nagyon élvezzük. Szeretném megköszönni a szülők, a stáb, a szurkolók támogatását. Nagyon sokat jelent ez nekünk!”

Ellenfelünknek köszönjük a mérkőzést és további sok sikert a szezonban 👏🙏💪

Több, mint egy klub 💙💛

Hajrá Telek!💙💛