U17: Megmérettettünk a magasabb osztályban

Megmérettettünk a magasabb osztályban

Május végén lezárult egy fejezet 🔚 A regionális bajnokságban pallérozódó ifjaink remekül teljesítve bizonyították tehetségüket ⚽️💪

Nem volt egyszerű ez a szezon, hiszen az amúgy sem bő keretünket folyamatosan végig kísérték a sérülések 🚑🩺 A csapat ereje azonban megmutatta, jöhet bármilyen akadály, legyőzhetetlen egy sem ⚽️💪🥅🚧

Vezetőedzőnk, Habos Gábor sokéves tapasztalatának és pedagógiai érzékének minden egyes elemét csatasorba állítva kormányozta végig az évet:

„Nagyon jó érzések törnek elő Belőlem, ha visszatekintek a szezonra. Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak az edzője lehettem és ezekkel a srácokkal dolgozhattam.

Teljesen elégedett vagyok a mögöttünk hagyott évvel, de kíváncsi lettem volna arra is, vajon ha nincs ez a sok sérülés és betegség, akkor mire lettünk volna valójában képesek.

A hullámvölgyekkel tarkított idény meghatározó mélypontja volt, amikor kiderült, hogy Lőrincz Márkra és Tóth Rolira igen sokáig nem számíthatunk. Kapusunk és akkori góllövőlista vezetőnk hosszútávú kiesése hatalmas érvágás volt számunkra. Ugyanakkor az, hogy ebből valami hihetetlen és emberfeletti mentális erővel túl tudtunk lendülni, azt gondolom, az egész év csúcspontja volt.

A záró forduló tulajdonképpen az egész szezon 90 percbe sűrített lenyomata volt: amikor a mérkőzés elején idegenben rúgunk egyet, majd negyedóra alatt kapunk négyet, ott nem sok csapat áll fel. A félidőben felszabadult érzelmek örökre a lelkemben és a szívemben maradnak, mint az is, ahogyan végül 8 gólt rúgva megnyertük a mérkőzést. Erre a meccsre még 10 év múlva is emlékezni fogok.

Nálam immár hagyomány, hogy minden év végén odaítélem a magam kis díjait a játékosaimnak. Idén sem volt ez másképp:

☑️legeredményesebb játékos: Ilovai Tomi

☑️legjobb teljesítményt nyújtó játékos: Ilovai Tomi és Szederkényi Ákos

☑️ legszorgalmasabb játékos: Bíró Zsombor

☑️ legtöbbet fejlődő játékos: Gacsályi Krisztián és Berta-Liptai Gergő

Minden játékosomnak köszönöm ezt a szezont, bízom benne, hogy lesz egy-két játékos, aki felnőtt korára NB-s csapatban fog majd tudni bizonyítani.”

Hajrá Telek! 💙💛