U17: Év végi értékelő

Az év utolsó napján íme, idei értékelő sorozatunk záró visszatekintő írása✍️⚖️

U17-es csapatunk a nyáron újonnan alakulva brutálisat ment ősszel 💪🔥12 új igazolással és Guta János személyében egy új vezetőedzővel 🆕ugrottunk bele a regionális bajnoki sorozatba, ahol egy rendkívül erős mezőnyben a 2️⃣. helyen végeztünk az alapszakaszban 🥈megelőzve olyan klubokat, mint Dunaújváros, Budafok vagy éppen Dunaharaszti 💪👀

Az őszi időszakot János Guta, a csapat vezetőedzője és egyben a felső szekció vezetője értékelte:

💬Egy, az alapjaitól épült csapat állt össze a bajnokság kezdetére, ahol edző és játékos hamar egymásra talált. Emlékszem, amikor nyáron folyamatosan próbáztak az új játékosok, felmerült bennem, hogy hogyan és mennyi idő alatt lesz ennyi különböző és egymás számára ismeretlen karaketerből egy csapat. Lett. Mégpedig nagyon hamar.

Egy vadonatúj formáció megtanulása után egyre magabiztosabb játékot mutatva sorra szállítottuk a kiemelkedő eredményeket, ami a második helyre hozta be a csapatot.

Sok emlékezetes pillanat volt az ősz folyamán, viszont ezek közül is kiemelkedik Számomra a Dunaharaszti elleni fantasztikus mérkőzés, amelyen rengeteg szurkoló volt kint, szinte élvonalbeli hangulatot teremtve és a villanyfényes mérkőzésen csodálatos győzelmet arattunk. De ugyanilyen szép emlék az őszi bajnok, Siófok elleni négy gólos siker, amely ellenfelünk egyetlen veresége volt a bajnokságban…

A gárda erejét mutatja, hogy olyan fellegvárakat sikerült nagy különbséggel legyőzni, mint a bajnok Siófok, Dunaharaszti, vagy Dunaújváros csapata.

A következő félévben a cél a csapat számára, hogy jó eredményeket tudjunk elérni ebben a nagyon erős felsőházban és megmutatni azt, hogy ez a második hely nem a véletlen műve volt.

Gratulálok a csapatnak és sok sikert kívánok a következő félévre!

Mert itt focizni jó💙💛

Hajrá Telek!💙💛