U17: Meglepő pontvesztés

Csütörtökön elmaradt meccset pótolt U17-es csapatunk⚽️Vendégként a Bugyi SE látogatott a Németh Ferenc Sportcentrumba, akik némi csúszással estek be🚌

A csúszás leginkább Bennünket zavart meg, mert talán egy bajnokságra való helyzetet hagytunk ki, ellenben vendégeink kifejezetten jól sáfárkodtak a lehetőségekkel, hátul pedig azt játszották, amit ilyen helyzetekben kell👏Többször volt az edzőpályán vagy éppen az úttesten a labda, mint a centeren 🤷‍♂️

Vannak ilyen meccsek, így búslakodásra semmi ok Srácok, következő meccsen lehet javítani 💪🔥

🗣Mérkőzést koövetően János Guta vezetőedző értékelt:

„Egész héten volt egy rossz érzésem, sajnos bejött. Túl sok szokatlan dolog történt. Elhalasztott meccs, hétközi suli utáni kezdés, ellenfél késése, 15 perc bemelegítés stb… Valami nem stimmelt. És ez sajnos a mérkőzésről is elmondható.

Magához képest mindenki sok hibával játszott , hiába alakítottunk ki a megszámlálhatatlan helyzetet, ma nem nem sikerült gólokat szerezni csak akkor, mikor már késő volt.

Vannak olyan napok , amikor semmi sem sikerül. A mai ilyen volt. A vereség azért fájó, mert egy nálunk jóval gyengébb csapattal szemben maradtunk alul. Jövő héten a listavezető ellen próbálunk helytállni.”

Ellenfelünknek gratulálunk és további sok sikert a szezon további részében 👏💪🙏

Mert itt focizni jó

Hajrá Telek!